preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

Debatni turnir

Autor: Administrator , 27. 1. 2020.

U subotu, 25. siječnja naši debatanti: Luka Bajto, Lara Mimica i Klara Milišić u pratnji mentorice T.Domić sudjelovali su na debatnom turniru za osnovne škole. Domaćin  turnira bila je OŠ Sućidar.  Debatiralo se na tezu: akademsko razdvajanje u osnovnoj i srednjoj školi donosi više štete nego koristi. U zavidnoj konkurenciji od 17 ekipa naši su debatanti pobijedili u sva 4 kola te time osvojili 1.mjesto na turniru! Čestitamo pobjednicima i želimo im puno uspjeha na predstojećem međužupanijskom natjecanju 13. i 14.3.

Tamara Domić, prof.
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju