preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

Noć muzeja 2020.

Autor: Administrator , 4. 2. 2020.

Učenici škole Manuš proveli su Noć muzeja u Domu kulture Zvonimir u Solinu. Bogati program Noći muzeja najavio je naš učenik Luka Bajto, dok je Manuška klapa zajedno s učiteljicom Sandrom Katunarić okupljene počastila pjesmom. U Domu kulture postavljena je izložba s temama iz kulturno-povijesne baštine na kojoj su izloženi i likovni radovi naših učenika. Posebno zabavno bilo je na tradicionalnom turniru starih igara na kojem smo i ove godine odnijeli pobjedu. 

Hvala Domu kulture Zvonimir na ugodnom i poučnom druženju te se radujemo budućim susretima i suradnji.

Tonka Orlandini
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju