preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

Poveznice na virtualne učionice

Autor: Administrator , 23. 3. 2020.

5.a bit.ly/2IKrpms 5.b bit.ly/2TQom2q 5.c bit.ly/39VRc6W
6.a bit.ly/33jlfTF 6.b bit.ly/33f5JIn 6.c bit.ly/2vlJGn6
7.a bit.ly/3b6w3HC 7.b bit.ly/2U2K6qD 7.c bit.ly/2Q9viFK
8.a bit.ly/2IHkJph 8.b bit.ly/3aS24mx 8.c bit.ly/33aHyLo

Teams za učenike - upute

Napomena: 
Preporučujemo instalirati aplikaciju Teams na računalo ili mobitel.
https://products.office.com/en-us/microsoft-teams/download-app
U slučaju preopterećenja sustava učitelji će zadatke slati putem elektroničke pošte https://webmail.skole.hr .
Molimo učenike da provjere valjanost svog AAI korisničkog računa na adresi https://provjera.skole.hr/ .

Poštovani korisnici,
 
CARNET omogućava korisnicima korištenje javnih usluga Office 365 Education i Google G Suite for Education putem @skole.hr korisničkih računa. Osim većeg kapaciteta sandučića i mnogobrojnih dodatnih aplikacija, samo sučelje je moderno i jednostavno za korištenje.
 
Ako već niste, aktivirajte željenu uslugu kako biste mogli na nju proslijediti poštu iz CARNET Webmaila. Office365 aktivacija dostupna je na office365.skole.hr, dok je G Suite aktivacija dostupna na aktivacija.skole.hr. Potrebno je pričekati i nekoliko sati kako bi se aktivacija provela u potpunosti.
 
Evo kratkih uputa kako proslijediti poštu:
 
Nakon aktivacije željene usluge, u CARNET Webmailu na webmail.carnet.hr u padajućem izborniku pošta odaberite O365/G Suite i označite gdje želite primati poštu. Ako neka od usluga nije vidljiva, proces aktivacije za tu uslugu nije izvršen. Ne zaboravite odabrati "Spremi". Nakon što sustav potvrdi da je prosljeđivanje uspješno uključeno, novopristiglu poštu ćete primati na korisnički sandučić u odabranom javnom oblaku.
 
Svakako savjetujemo da uključite prosljeđivanje na jednu od ponuđenih usluga kako bismo rasteretili Webmail i u ovoj izazovnoj situaciji omogućili svim korisnicima optimalnu funkcionalnost usluge. 
 
Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam stoji CARNET-ov Helpdesk, svakim radnim danom od 8 do 22 sata na broju telefona 01 6661 555 ili putem e-mail adrese helpdesk@carnet.hr.

 
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju