preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

Poruka ravnateljice Marite Guć

Autor: Administrator , 24. 3. 2020.

Dragi moji učenici,

prošao je prvi tjedan nastave na daljinu, nešto što je novo i vama i nama. Uvijek kada se suočavamo s novim i nepoznatim, osjećamo određenu nelagodu i u tom smislu želim vas umiriti. 

Pratite redovito nastavu na daljinu, slušajte upute roditelja, a vaše učiteljice  će vam pružiti sve dodatne smjernice i zadatke. Znam da nije  živo kao u pravoj učionici, ali u ovim trenucima ne učimo samo školsko gradivo već učimo i neka druga važna i životna znanja. Učimo se odgovornom ponašanju, samodisciplini, odgovornosti prema drugima, nesebičnosti, pomaganju i  solidarnosti i drugim vrijednim stvarima. 

Za kraj vam želim reći da sam jako ponosna na sve vas, na vašu hrabrost i način kako ovo sve podnosite. Budite mi zdravi, dobri i veseli.

Srdačno Vas pozdravljam,

vaša ravnateljica Marita Guć
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju