preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

Zaključak o oslobađanju plaćanja troškova organizacije programa produženog boravka (COVID-19)

Autor: Administrator , 31. 3. 2020.

Poštovani roditelji, 

Dobili smo sluzbenu obavijest Grada Splita za obračun i plaćanje troška produženog boravka. Umanjuje se i fiksni dio za plaće učitelja na način da za 10 dana u ožujku fiksni dio iznosi 11,36kn×10 dana (113.60kn). Obračun prehrane je isti. (25,00kn dnevno).

 
Time ukupni trošak produženog boravka iznosi 363,60kn. 
 
Izvadak obavijesti:
 
"Izuzetno zbog uspostave nastave na daljinu u osnovnim školama Grada Splita, u skladu s mjerama i uputama Vlade RH, Stožera Civilne zaštite RH i MZO, počevši od 16. 3. za roditelje se mjesečna cijena korisnika usluge za ožujak obračunava sukladno broju dana korištenja usluge produženog boravka.
Mjesečna cijena se obračunava množenjem radnih dana u kojima je roditelj koristio uslugu PB s iznosom od 11,36 kn po danu (250kn/22 radna dana=11,36 kn dnevno)."

Srdačan pozdrav
računovođa
Martina Vidoš
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju