preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

Obavijest za ponedjeljak (11. svibnja)

Autor: Administrator , 8. 5. 2020.

Poštovani roditelji,

na temelju uputa i preporuka koje ste ranije dobili na znanje naša škola u ponedjeljak, 11. svibnja 2020. otvara svoja vrata za 11 učenika.

Molim sve roditelje čija će djeca pohađati program produženog boravka da dođu ispred škole u 8:00 i pričekaju da njihove učiteljice dođu po djecu. Isto tako su ti isti roditelji dužni doći po svoje dijete ispred škole u točno određeno vrijeme.  Djeca sa sobom trebaju ponijeti izjavu potpisanu od strane oba roditelja ili skrbnika. Bez odgovarajuće izjave neće moći ući u školu.

Sve druge detalje vezane za strogo pridržavanje epidemioloških mjera i rasporeda rada nastave dobit će od svojih učiteljica.

Svim našim dragim učenicima koji u ponedjeljak dolaze u školu želim iskrenu dobrodošlicu. Vama koji ćete i dalje pratiti nastavu na daljinu želim puno uspjeha u radu.

Svako dobro od srca, svima

Ravnateljica Marita Guć
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju