preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

OBILJEŽAVANJE BLAGDANA SVI SVETI I DUŠNOG DANA

Autor: Vesna Grubić, 27. 10. 2020.

Prema kršćanskoj tradiciji,dva dana u godini,1. i 2. studenog vjernici se posebno sjećaju i u duhu povezuju sa svojim pokojnicima: to su blagdan Svih svetih i Dušni dan. Tih dana prisjećamo se svih svetaca,a misao na njih potiče nas na razmišljanje kako naš život ispuniti dobrim vrijednostima dostojnim čovjeka.Također se s posebnim pietetom sjećamo naših najmilijih koji više nisu s nama,posjećujemo njihove grobove,molimo za njih,polažemo cvijeće i palimo svijeće ,te sudjelujemo na svetim misama.

Obavještavamo vas da 2. i 3. studenog / ponedjeljak i utorak / neće biti nastave.

Budite tih dana posebno u mislima i molitvi s vašim dragim pokojnicima!

Pedagoška služba
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju