preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica


OBAVIJESTI

SV. NIKOLA U NAŠOJ ŠKOLI

Autor: Administrator , Tonka Orlandini, 7. 12. 2020.

Naši učenici su zaslužili da ih i ove školske godine posjeti sv.Nikola s vrećom punom darova. Pridržavajući se preporučenih mjera navratio je u sve razrede od 1. do 4. razreda. Učenici 4.a zasvirali su i zapjevali sv.Nikoli, a svi razredi su širom otvorili svoja vrata kako bi iz sigurne udaljenosti zajedno s njima zapjevali. Ispunili smo našu školu božićnim ukrasima, pjesmom i smijehom tako da nas nije posjetio Krampus! Jupi!

 

Stručna služba škole
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju