preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Manuš" Split

 > Naslovnica

OBAVIJESTI

Za Vukovar

Autor: Administrator , 5. 12. 2016.

Velika hvala svim roditeljima i učenicima naše škole koji su svojim donacijama, financijskim i materijalnim, omogućili da se Socijalnoj samoposluzi Vukovar uplati 1956.00kn i pošalju 24 kutije pomoći.

U nastavku pročitajte zahvalu Humanitarne udruge Duga Vukovar.

Ravnateljica Marita Guć

 

Poštovani i dragi prijatelji, učenici i učitelji OŠ Manuš...

u ime Humanitarne udruge Duga Vukovar, svih volontera i u konačnici, onih najbitnijih i najvažnijih, potrebitih obitelji našega grada, zahvaljujem vam na svemu što ste učinili za sve nas ... potvrđujem i izjavljujem, kako smo preuzeli Vašu donaciju i kako se Vaša novčana donacija nalazi na našem računu. Također, izjavljujem kako ćemo s vašom donacijom, u materijalnom i novčanom obliku, postupiti upravo onako kako bi svi to željeli, svaka kap dobrote koju ste prikupili ide k potrebitima ... sve ovo je za nas veliko i sveto i zato strogo vodimo računa kako bi sve završilo u pravim rukama ... hvala vam ... hvala za svaku kap dobrote ... hvala što ste dali dio sebe za čovjeka, čovjeka u potrebi.

S poštovanjem,

Irena Rajšić

Humanitarna udruga Duga Vukovar
UPIS U SREDNJU ŠKOLU

Od 25. svibnja 2018. godine je počeo teći rok za iskazivanje interesa za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u. Ako zainteresirani učenici u zadanom roku od 25. svibnja do 31. svibnja 2018. ne iskažu interes, ne će biti u mogućnosti ostvariti bodove za upis u razredne odjele za sportaše te se ne će moći upisati u razredne odjele za sportaše.


UPISI

UPIS U PRVI RAZRED

2018./2019.

VAŽNA OBAVIJEST ZA BUDUĆE PRVAŠE!

 

Poštovani roditelji,

na temelju  Uredbe o zaštiti podataka  popis djece upisane u prvi razred u školskoj godini 2018./2019. ne smijemo objavljivati na web stranicama škole.

Popis djece koja u rujnu kreću u prvi razred  bit će objavljen na centralnom oglasu škole 11. lipnja 2018.

Stručno razvojna služba škole

Priloženi dokumenti:
upisi u 1 razred.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

GRAD SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola "Manuš" Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju