preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica
OBAVIJESTI

Manuški pričigin 2020.

Autor: Administrator , 17. 4. 2020.

Dragi učenici!

Obavještavam vas da smo Manuški pričigin (planiran za 19.3.2020.) morali odgodili zbog corona virusa, te se planira 23.4.2020. u on-line okruženju.

Pozivam vas da nam ispričate priču o situaciji u kojoj smo se svi iznenada našli. Pričajte o tome kako živite. Podijelite s nama svoje osjećaje, misli, želje, probleme ili jednostavno nam ispričajte nešto da se nasmijemo kao i u vrijeme naših dosadašnjih pričigina koje smo imali uživo. Svoje zvučne snimke za

12. Manuški pričigin

on-line

pošaljite na e-mail adresu: katarina.skiljo@skole.hr, do 20.4.2020., a najbolje priče moći ćemo poslušati na Noć knjige 23.4.2020.

Ne bojte se ničega, a najmanje pričanja i veselja koje nam možete podariti svima!

Katarina Škiljo

Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju