preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica
OBAVIJESTI

Obavijest za roditelje

Autor: Administrator , 16. 7. 2020.

Grad Split je u Proračunu za 2020.godinu osigurao sredstva za nabavku drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola Grada Splita. Drugi obrazovni materijali uključuju slijedeća nastavna sredstva: radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički odgoj, likovne mape, atlase i ostala sredstva koja su u pojedinim školama odabrana za ostvarivanje odgojno-obrazovnih ishoda utvrđenih predmetnim kurikulom. Na stranicama naše Škole pod rubrikom Udžbenici možete pronaći popis svih izabranih dodatnih obrazovnih materijala koji će se koristiti u idućoj školskoj godini. Iste će financirati Grad Split, dok će se likovne mape financirati od strane roditelja/skrbnika učenika.  

Nabavljeni drugi obrazovni materijali su vlasništvo škola i one ih daju na uporabu učenicima. Preuzimanje udžbenika i drugih obrazovnih materijala obavlja se u osnovnoj školi prvog dana nastave u idućoj školskoj godini. Roditelji učenika prvog razreda u školskoj godini 2020./2021. preuzimaju udžbenike i druge obrazovne materijale za učenike i potpisuju izjavu o preuzimanju i načinu uporabe preuzetih materijala. Učenici ostalih razreda potpisuju preuzimanje udžbenika i drugih obrazovnih materijala i izjavu koju će vratiti u školu nakon potpisa roditelja. Druge obrazovne materijale koji su namijenjeni višegodišnjem korištenju učenik je dužan vratiti u školi po završetku onog razreda nakon kojeg se više u nastavi ne koristi pojedini materijal.

Ravnateljica Marita Guć

Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju