preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 > Naslovnica
OBAVIJESTI

MEĐUŠKOLSKO NATJECANJE IZ EMOCIONALNE PISMENOSTI

Autor: Administrator , 13. 11. 2020.

Dana 13.11.2020. virtualno se održalo četvrto po redu međuškolsko natjecanje iz emocionalne pismenosti na kojem su sudjelovali i učenici 6.razreda OŠ Manuš. Međuškolsko natjecanje se sastojalo od grupnom i individulanog natjecanja na kojem je online sudjelovalo preko 500 učenika osnovnih škola Splitsko-dalmatinske županije. U grupnom natjecanju zasluženo su pobijedili učenici OŠ Trilj - PŠ Košute. Posebno smo ponosni što je individualni pobjednik natjecanja naš Toni Smiljanić, učenik 6.c razreda. Čestitamo Toniju na ovom velikom uspjehu kao i svim učenicima koji su sudjelovali u ovom hvalevrijednom projektu!

Tonka Orlandini

Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju