preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

 


Hallo! Sprich mit mir!

Naša prva videokonferencija

Autor: Tajana Bundara, 9. 12. 2020.

03.prosinca naši marljivi petaši imali su priliku upoznati nove prijatelje iz OŠ Kamen-Šine i to sve na njemačkom jeziku.

 

Učenici su se predstavljali, neki su predstavljali svoje prijatelje, raspitivali su se o međusobnim hobijima, sportovima, interesima i zapravo praktično primjenili znanje njemačkog jezika.

Nakon videokonferencije uslijedio je projektni zadatak - predstaviti prijatelje iz partnerske škole, pa su neki to učinili pomoću powerpoint prezentacije, plakata ili postera. Naši vrijedni Manušani izradili su avatare partnerskih učenika.

Za vrijeme konferencije vladala je vesela, interaktivna atmosfera. 

Slijedi zadatak izrada e-čestitki za Božić! Jupi ho-ho-ho!

 
Upisi u prvi razred OŠ
Manuš stari težački


Priloženi dokumenti:
Projekt.docx

Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju