preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Manuš" Split


Povijesna grupa

OD STAROG PISMA DO NOVOG PRIJATELJSTVA

Autor: Dragica Reljić, 16. 2. 2015.

Dragi učenici i učitelji,

krenuli smo s pripremama za doček gostiju u svibnju. Za njih imamo brojna iznenađenja, a jedno od tih iznenađenja biti će i POTRAGA ZA SALONITANSKIM BLAGOM. U osmišljavanju igre i pravila sudjeluju učenici 7.b razreda, ali i vaše ideje su dobrodošle.

Svoje ideje možete iznijeti učiteljicama Dragici Reljić i Nelici Mitov. Cilj nama je kroz zabavu upoznati zanimljivu prošlost slavne Salone.

Klikom miša na sliku  otvorit će vam se prezentacija o igri i pravilima! Naravno, igra je još uvijek u procesu izrade! Kada igra bude gotova pozivamo učenike i učitelje da sudjeluju u njezinom testiranju na licu mjesta, u Saloni.
UPIS U SREDNJU ŠKOLU

UPISI

UPIS U PRVI RAZRED

2018./2019.

Priloženi dokumenti:
upisi u 1 razred.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

GRAD SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola "Manuš" Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju