preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Manuš" Split

 > Zakoni

PROCEDURA STVARANJA OBVEZA ZA KOJE NIJE POTREBNA PROCEDURA JAVNE NABAVE

Autor: Administrator , 15. 3. 2013.

REPUBLIKA HRVATSKA

Osnovna škola MANUŠ

Split, Vukovarska 11

KLASA:602-02/12-01/13

URBROJ:2181-63-12-01-2

Split, 01. 02. 2012.

 

Sukladno članku  75. Statuta Osnovne škole MANUŠ Split,  ravnateljica Škole Marita Guć  donosi dana  01. 02. 2012. godine

 

PROCEDURU  STVARANJA  OBVEZA  ZA  KOJE  

NIJE  POTREBNA  PROCEDURA  JAVNE  NABAVE

 

I. Pokretanje postupka nabave

Nositelj poslova i aktivnosti, odnosno svaki zaposlenik Škole iz djelokruga svoga rada, pokreće postupak nabave roba, opreme, korištenja usluga ili obavljanje radova podnošenjem prijedloga nabave ravnatelju na način daispuni listu potreba.

 

II. Kontrola usklađivanja nabave s financijskom planom

Voditelj računovodstva  u suradnji s ravnateljem Škole u roku dva (2) dana od zaprimanja prijedloga provjerava je li prijedlog  u skladu s financijskim planom i jesu li financijska sredstva za nabavu dostupna . Stavljanjem svog potpisa (parafa) na prijedlog nabave potvrđuje usklađenost s planom i dostupnost sredstava.

Voditelj računovodstva ili tajnik ispunjava narudžbenicu ili prema ugovorima vrši narudžbu potreba.

 

III. Dodatna provjera i pokretanje nabave

Ravnatelj   Škole u roku ne dužem od 15 dana dodatno provjerava stvarnu potrebu za predmetom nabave i stavljanjem svog potpisa na narudžbenicu ili ponuđeni nacrt ugovora odobrava pokretanje nabave za svu nabavu čija vrijednost ne prelazi 70.000,00 kuna.

 

IV. Javnost procedure

Procedura stvaranja obveza, za koje nije potrebna procedura javne nabave, dostupna je svim zaposlenicima Škole  na mrežnim stranicama i  oglasnoj ploči Škole.

 

Ravnateljica

Marita Guć
UPIS U SREDNJU ŠKOLU

Od 25. svibnja 2018. godine je počeo teći rok za iskazivanje interesa za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u. Ako zainteresirani učenici u zadanom roku od 25. svibnja do 31. svibnja 2018. ne iskažu interes, ne će biti u mogućnosti ostvariti bodove za upis u razredne odjele za sportaše te se ne će moći upisati u razredne odjele za sportaše.


UPISI

UPIS U PRVI RAZRED

2018./2019.

VAŽNA OBAVIJEST ZA BUDUĆE PRVAŠE!

 

Poštovani roditelji,

na temelju  Uredbe o zaštiti podataka  popis djece upisane u prvi razred u školskoj godini 2018./2019. ne smijemo objavljivati na web stranicama škole.

Popis djece koja u rujnu kreću u prvi razred  bit će objavljen na centralnom oglasu škole 11. lipnja 2018.

Stručno razvojna služba škole

Priloženi dokumenti:
upisi u 1 razred.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

GRAD SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola "Manuš" Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju