preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

Hallo! Sprich mit mir!

Naša prva videokonferencija

Autor: Tajana Bundara, 9. 12. 2020. 17:23

03.prosinca naši marljivi petaši imali su priliku upoznati nove prijatelje iz OŠ Kamen-Šine i to sve na njemačkom jeziku.

 

 [više]

Hallo! Sprich mit mir!

Autor: Tajana Bundara, 4. 11. 2020. 17:31

Strani jezici igraju važnu ulogu na tržištu rada i bitna su komponenta vještina 21.stoljeća, no na žalost, u osnovnoj školi, drugi strani jezik je potpuno marginaliziran i ne uživa status koji mu pripada s obzirom na cjeloživotnu vrijednost koju pruža. Kako bi podigli jezične kompetencije i motivaciju naših učenika za učenje stranih jezika, odlučili smo kreirati ovaj projekt usmjeren primarno na vještine govorenja i slušanja.

Želimo povezati učenike na lokalnoj razini, i nastavno gradivo oživjeti kroz videokonferencije koje će se odvijati u kvartalnom vremenskom okviru uz dodatno obilježavanje posebnih dana.

Metode koje ćemo upotrijebiti su suradničko učenje, učenik-učeniku, projektni radovi, igrifikacija, uporaba IKT-alata.

 [više]

 
Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju