preskoči na sadržaj

Osnovna škola Manuš-Split

Opuis eTwinning projekta

Ove školske godine, grupa učenika sedmih razreda koji su nadareni u engleskom jeziku, uključeni su u projekt dopisivanja s njihovim vršnjacima iz škole Nesbro, Norveška.

Učenici se dopisuju na način da predstavljaju sebe i svoj svijet na razne načine-klasičnim “snail mail” pismima, korištenjem email-a, korištenjem web alata i aplikacija kao što su Bitmoji, Padlet, Sway, Power Point, emaze.me.

Planirana je i videokonferencija, odnosno Skype meeting.

Učenici opisuju svoj život, svoje hobije i zanimacije, svoju školu, grad i domovinu, te prenose  kulturološke i običajne informacije, npr, za vrijeme Božića.

Naše aktivnosti ćemo vrednovati pomoću web alata poput Mentimeter i online anketa.

Svi rezultati projekta bit će vidljivi na web stranici škole i na eTwinning platformi-Twinspace “Kroatia and Norway student exchange”.

Danijela Erceg, prof.Sigurnost na internetu

Kako zaštititi djecu na internetu (videozapis)

 

Priloženi dokumenti:
HAKOM BROSURA 2018.pdf

CARNET e-Škole

Mi djeca EU kažemo...


Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage učenike, djelatnike i roditelje da je naša škola već drugi put za redom koordinator međunarodnog projekta pod pokroviteljstvom programa Erasmus+. Naš prvi projekt "Od starog pisma do novog prijateljstva" uspješno smo priveli kraju i krenuli 1.9.2016. u realizaciju drugog projekta kojega smo nazvali "Mi djeca EU kažemo...".
Dvije su okosnice projekta: razvijanje osnovnih vještina (čitanje, pisanje, govorenje i slušanje) te zaštita dječjih prava. Sve vas pozivamo na suradnju u brojnim aktivnostima (poveznica: Projekti > Mi djeca EU kažemo...)  koje ćemo provoditi u sljedeće dvije školske godine. 

Dragica Reljić

SPLIT - PRIJATELJ DJECE

EU PROJEKTI ŠKOLE MANUŠ

2014.-2016.

CMS za škole logo
Osnovna škola Manuš-Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju